Forside
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sponsor arrangementer
«
»
standard-baggrund.jpg

Sponsor arrangementer

 

Sponsor udvalget afholder nogle arrangementer ind imellem for vores sponsorer. Det er vores mål at have et lidt større arrangement om året, men også mindre møder undervejs. 

 

2022 Havde vi et "spise og være sammen" møde i vores eget klubhus, og der var fint fremmøde af sponsorer. Aftenens menu skulle grilles på terrassen og aftenens kok var Chef Jen med hjælpere og de leverede mange spændende og velsmagende retter som stod godt til den Røde og hvide vin der blev serveret. En aften hvor snakken gik lystigt afsted og som også bød på kaffe, the og ikke mindst en cocnac dertil. 

 

2023 Der er aftalt en aften i Nørhalne hallen med besøg af "store Larsen" som de fleste kender fra fodboldens verden. Henrik Har lovet at fortælle lidt om sin karriere og højdepunkter og vi har lavet et arrangement sammen med sølvnåleklubben, samt vores senior afdeling i Idrætsforeningen Fremad Nørhalne, og inviterer også alle vores sponsorer og håber de har lyst til at høre mere om fodbold og fodbold liv. Arrangement finder sted d. 9 Juni og vores sponsorer inviteres til en anretning inden foredraget. 
DETTE ARRANGEMENT ER UDSKUDT TIL SENERE - HENRIK LARSEN FIK EN OPGAVE AF DBU, SOM HAN IKKE KUNNE AFSLÅ - 
Arrangementet blev afholdt d. 10 oktober og det var en aften med mange anekdoter og gode fortællinger fra "store Larsens" liv gennem fodbold. Lidt fortælling om de andre på landsholdet og en del omkring 1992 og den store succes. En god aften med Larsen og IFN`s sponsorer. 
 

 

  

 

 

Sponsorer og Samarbejdspartnere


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Idrætsforeningen Fremad Nørhalne

Nørhalne Cup - Fodbold, samvær og gode oplevelser med andre nationer og sport. International fodbold turnering for drenge og piger samt Elite drenge hold.Idrætsforeningen Fremad Nørhalne
Gustav Zimmersvej 27 Nørhalne
9430 Vadum

Kontakt

Vil du vide mere om en sportsgren eller i kontakt med en sportslig formand finder du oplysningerne under de respektive sportsgrenes sider og hold.
  2580 3030
  ifn@ifn.dk

OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.