Forside
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Multi- / Powerkontingent (0-18 år)
«
»
standard-baggrund.jpg

Multi- / Powerkontingent (0-18 år)

 

Hvis du er mellem 0 og 18 år kan du for ét kontingent gå til sport et helt år i alle afdelinger (på nær Fitness). Det giver en unik mulighed for at deltage i flere sportsgrene for samme kontingent.

 

Kontingentåret gælder fra 1, juli til 30. juni. Det er ikke muligt at få halv kontingent, selvom du først begynder en aktivitet i forårssæsonen. 

 

Omkring kontingentbetaling og tilmelding til aktivitet gør du således:

  1. Betal kontigent for den aldersgruppe, der passer. Hvis du ikke tidligere har været medlem, kan du oprette dig som nyt medlem. Vær opmærksom på, at det er det enkelte barn, der skal oprettes. 
  2. Tilmeld dig herefter det/de hold, som du vil gå på.

 

Specielt omkring tilmelding til hold i fodbold, kan der være et samarbejde omkring de ældste grupper. Hvis du ikke kan finde aldersgruppen under ungdomsforbold, er holdet formentlig oprettet under seniorforbold.

 

Sponsorer og Samarbejdspartnere


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Idrætsforeningen Fremad Nørhalne

Nørhalne Cup - Fodbold, samvær og gode oplevelser med andre nationer og sport. International fodbold turnering for drenge og piger samt Elite drenge hold.Idrætsforeningen Fremad Nørhalne
Gustav Zimmersvej 27 Nørhalne
9430 Vadum

Kontakt

Vil du vide mere om en sportsgren eller i kontakt med en sportslig formand finder du oplysningerne under de respektive sportsgrenes sider og hold.
  2580 3030
  ifn@ifn.dk

OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.