Forside
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontingent
«
»
standard-baggrund.jpg

Velkommen til sport i Idrætsforeningen Fremad Nørhalne. På denne side finder du vigtig information omkring betaling af kontingent, medlemshåndtering mv. 

 

Hvis du har spørgsmål til kontingentbetaling, kan du rette henvendelse til Birgit Svendsen enten på mail kontingenter@ifn.dk eller tlf. 2979 2687.

 

Hvis du har spørgsmål til de enkelte aktiviteter, kan du rette henvendelse til den enkelte afdeling. Kontaktinformationer findes under fanen "Sport".

 

Tilmelding til Fitness finder du under Fitness - Fitness booking. Hvis du ikke i forvejen har en medlemsprofil, skal du oprette en under Kontingent. Dette gælder kun, hvis det er fitness. Ved øvrige hold kan du oprette dig ved tilmelding.

 

Generelt

Hvert enkelt medlem har sin egen profil

Det betyder, at du ikke må ændre en medlemsprofil til et andet medlem. Det hænger sammen med opsamling af data til indberetning til kommune og idrætsorganisationer samt idræftsforeningens eget ønske om statistik mv.

 

Du kan sagtens have flere medlemmer med samme mail og telefonnummer tilknyttet. Når du logger ind ved betaling, kan du vælge det medlem, du ønsker at tilmelde.

 

Hvis du flytter, får ny mailadresse eller øvrig ændring af stamdata, kan du rette det i medlemslogin. Derved er du med til at sikre, at vores medlemskartotek altid er ajourført, så du også modtager vigtige informationer omkring aktiviteterne, når det er aktuelt. Trænerne har desuden mulighed for at kontakte dig, hvis der bliver brug for det. 

 

Her har du link til medlemslogin: 

 

 

Tidspunkt for kontingentbetaling

Kontingent skal betales i forbindelse med opstart af aktivitet. Du har altid mulighed for enkelte prøvegange inden betaling, hvis du er ny på en aktivitet.

Specielt for multi-/power er det vigtigt, at du også får tilmeldt dig aktiviteten. Det er nemlig der, den enkelte træner kan se, hvem der går på holdet.

 

Sponsorer og Samarbejdspartnere


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Idrætsforeningen Fremad Nørhalne

Nørhalne Cup - Fodbold, samvær og gode oplevelser med andre nationer og sport. International fodbold turnering for drenge og piger samt Elite drenge hold.Idrætsforeningen Fremad Nørhalne
Gustav Zimmersvej 27 Nørhalne
9430 Vadum

Kontakt

Vil du vide mere om en sportsgren eller i kontakt med en sportslig formand finder du oplysningerne under de respektive sportsgrenes sider og hold.
  2580 3030
  ifn@ifn.dk

OK
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.