IFN's Kunstvenner

BAGGRUND
Her i byen har vi en velfungerende kunstforening, IFN’s Kunstvenner.

Kunstforeningen blev dannet i 1993, på initiativ af Henrik Niss. Så vidt vi ved, er vi landets eneste kunstforening med tilknytning til en idrætsforening. I klubben færdes dagligt mange mennesker, især mange børn og unge. Vi føler os overbeviste om, at lige så godt, det er for de unges fysik at dyrke idræt, lige så godt er det for deres psyke, at opleve spændende grafik og malerier, som kan sætte fantasien i gang og give nogle helt andre indtryk end dem, man kan få ude på sportsbanerne.

AKTIVITETER
Vi har ca. 4 udstillinger i klubbens lokaler i løbet af året og herudover den store udstilling i hallen ”Nørhalne Viser Kunst”, der foregår den første weekend i februar hvert år. Der er omkring 200 medlemmer i kunstforeningen og et medlemskab koster 100 kr. om året. Som medlem er man med i lodtrækning om indkøbt kunst ved den årlige generalforsamling. Herudover arrangeres forskellige aktiviteter for medlemskredsen samt andre interesserede, herunder eksempelvis mal-selv-aftener og udflugter.

Alle som har lyst, kan optages som medlem.

NUVÆRENDE AKTIVITETER
- Nørhalne Viser Kunst 2024 (hallen): Fra torsdag den 1. februar til søndag den 4. februar 2024.

- Generalforsamling med udlodning af kunst (klubbens lokaler): 6. februar 2023 kl. 19.00

- Udstillinger i klubbens lokaler i løbet af året, se mere her: www.ifnskunstvenner.dk 

NÆRMERE INFO
Du kan læse mere om kunstforeningen og dens aktiviteter på foreningens hjemmeside www.ifnskunstvenner.dk

Du kan også besøge os på Facebook "IFN`s Kunstvenner" eller "Nørhalne Viser Kunst".

Har du spørgsmål eller har du lyst til at blive medlem, er du velkommen til at kontakte: Trine Schultz (formand): schultz.trine@gmail.com / tlf. 20 91 01 06